Home Букаке Вирално Ви го претставуваме новиот живот (видео)

Ви го претставуваме новиот живот (видео)

0

Во блиската иднина, по завршувањето на нашето постоење во физичката форма, свеста ќе биде префрлена во компјутерска матрица. Но, како и за секоја друга зделка со ѓаволот, постои одредена цена што мора да биде платена…

{youtube}IFe9wiDfb0E{/youtube}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here