Таг: матрица

27 фотки што прават човек да се запраша што е реалност

0
Си тераш секојдневие, сé си видел, се ти е рамно. И одеднаш налетуваш на глетка што неизбежно прави да се запрашаш: Чекај, јас ова...

Ви го претставуваме новиот живот (видео)

0
Во блиската иднина, по завршувањето на нашето постоење во физичката форма, свеста ќе биде префрлена во компјутерска матрица. Но, како и за секоја друга...

Windows XP верзија на Матрикс (видео)

0
Матриксот е симулирана реалност... Тоа е најнапредната Windows програма која некогаш е развиена... Чекај, Windows? Матрикс ќе беше помалку возбудлив филм доколку се рестартираше на...