Home Букаке Забава Спорт од уникатна гледна точка (видео)

Спорт од уникатна гледна точка (видео)

0

Easton Sports Network се обиделе да создадат вирално видео со поставување на 115 GoPro камери на спортска опрема. Тие снимале бејзбол, хокеј и лакрос натпревари во обид да создадат вирална промоција за нивните производи.

{youtube}fdY9QcnRO7Y{/youtube}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here