Таг: компјутери

Нов вирус кој го блокира компјутерот, потоа бара откуп

0
Нов вирус е “пуштен во промет“ кој не само што има способност да ви го блокира компјутерот, туку и ќе ви побара да му...

Google SketchUp:Реализирајте ги вашите 3D идеи

0
Што е следно? Google не престанува да не изненадува со одлични идеи. Деновиве објави нов софтвер кој би требало да ја претстави нивната најнова бесплатна 3D моделирачка...

Пивски куќишта

0
Во Галеријата на занимливости додадени се десетте најдобри куќишта на тема пиво, адаптирани според потребите на компјутерџиите-алкохоличари. Фотки од пивските пентиум сандаци овде. ...

Најголемите компјутерски митови

0
Дали магнетите ги уништуваат податоците? Дали честото исклучување на компјутерот го скратува работниот век на компонентите? Во текстот што следи, екипата на 365.com.mk ги...

3D компјутерска уметност

0
Дали верувате дека ова лице е направено на компјутер? Епа верувајте! Користени се 3D Studio и секако, Photoshop. Дали верувате дека ова лице е направено...

Google Toolbar 2

0
Google штотуку ja претстави новата верзија на нивниот тулбар за Фајрфокс. Оваа нова верзија содржи RSS feed интеграција со персонализираната страница на Google и...

Бил Гејтс:Мојот начин на работа

0
Во животот на Бил Гејтс - првиот човек на Микрософт нема многу хартија. Како замена, тој користи најразлични дигитални алатки. Во продолжение следи натпис...

Internet Explorer со нова „бубачка“

0
BBC ги предупреди интернет корисниците дека спем мејл кој содржи BBC вести се користи да ги намами да посетат сајтови кои би можеле да ја превземат...