Таг: Dick major

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА „СИ БИЛО ЕДНАШ ВО МЕКСИКО“ (VI Поглавје)

0
 “...ние наивно цепавме текила, и тоа не било која туку текила-домачица од пет литарско буренце што Дон Хектор го имаше извадено од подрумот специјално...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “СКРОЗ ОДЛИЧЕН“ (V Поглавје)

0
"Малата соба без прозорци, обоена со расипано светкаво розевкасто неонско светло, беше изгор-жешка од десетиците перални и исто толку сушални кои верглаа сплотени во звукот на механичката мантра на своите мотори."

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ДЕНОВИТЕ НА ДЕНОТ НА БЛАГОДАРНОСТА“ (IV Поглавје)

0
„Додека исплашено ги изодував последните чекори пред да пристигнам до мојата соба која беше на средината од долгиот ходник на вториот кат, забрзав како...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “TEEN ROM-COM“ (III Поглавје)

0
„Five minutes everybody!”, нѝ довика возбудената менаџерка на продукција кога го протна дебелиот сурат во машката гримиорна. Коцкастите наочари ѝ паднаа на земја додека ја...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ПРВИОТ МАКЕДОНЕЦ” (II Поглавје)

0
„Медијаторката се ококори уште повеќе и помислив дека сините топчиња за голф ќе ѝ излетаат од главата додека во slow motion си ја префрлував...

Сезона 2: СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ХАСАН И ОСАМЕНАТА ЅВЕЗДА” (I Поглавје)

0
Мимоза беше во шок зошто веќе прскав, беше премногу доцна за да ме тргне на страна и само панично на радовишки ми кажа: „Немој...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “НАЈДОЛГИОТ ПАТ“ (XII ПОГЛАВЈЕ)

0
“Не ми беше важно ништо освен цицките на Памела и ако патот до нив значеше сина карирана кошила и вадење на сите минѓуши тогаш...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ВИКЕНД ВО ДАЛАС“ (XI Поглавје) 18+

0
“Велеградските светла ме земаа под свое и се загубив во вселена од шарени тријаголници и блескави хексагони.“ Dick Major „Hey, little Macedonian lover“, ми кажа малечката...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “GOLDEN BOY“ (X Поглавје)

0
„Oh my Lord! Pit, get yourself together young man!“ ми кажа Г-ѓа Мејпл кога виде дека имам најбезобразно очигледна ерекција што еден кретен тинејџер...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “КОКА КОЛА“ (IX Поглавје)

0
“Додека ги поврзував ѕвездите во нивните предисториски соѕвездија, каишот на Орион се разврза во небесен бич кој ме плесна со сета сила и сфатив...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “СТРАВ И ОМРАЗА ВО МАНГУМ” (VIII Поглавје)

0
“До душа, имаше и поинтересни сељанчици кои изгледаа далеку по-порно од Зои, но околу нив имаше цели генгбенг групи од начукани реднеци и сигурно...

“СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ЗЛОСТОРСТВO И КАЗНА (VII Поглавје)

0
“The principal will see you now, ми кажа секретарката и со спуштен поглед ми укажа да влезам во канцеларијата на директорот кој го имаше...

“СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ РОЗЕ КАДИЛАК (VI Поглавје)

0
“Како џанак у криза, се расплакував кога и да чујам песна од Витни Хјустон. Плачев на срцепарателни филмови па дури и на документарци за...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ АМЕРИКАНСКА ПИТА (V Поглавје)

0
“Секогаш носеше дреч розев кармин, имаше вештачки нокти како црнкиња што работи у МекДоналдс и стомак на фалти кој дури не се ни обидуваше...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ПИСМА ДО ДОМА (IV Поглавје)

0
“Костадинка ме примети и сé уште во slow motion, почна да ми се окезува со разлигавена и крајно безобразна насмевка на која како да...