Погледнете како компјутерите направија револуција на вашето биро

„Генералка“ што траеше 30 години.

Порано на масата имаше што сè не, а низ годините сите тие предмети еден по еден стануваа дел од програмите и алатките во нашиот компјутер.

Календар, дигитрон, книги, глобус, нотес…

Погледнете како компјутерите го зачистија просторот.

Прочитајте и:  Како едно погрешно ажурирање ги сруши компјутерите низ светот?
- Реклама -