Како се вози во Индија (видео)

busyintersectionЕве
едно хипнотизирачки пленувачко видео на преокупирана сообраќајница во
Индија. Автомобили, пешаци, скутери, неверојатно мали коли, големи
камиони… и иако нема семафори, се оди како подредено.

 
Еве
едно хипнотизирачки пленувачко видео на преокупирана сообраќајница во
Индија. Автомобили, пешаци, скутери, неверојатно мали коли, големи
камиони… и иако нема семафори, се оди како подредено.
 
{youtube}RjrEQaG5jPM{/youtube} 
 
На што да обрнете внимание:

– Пешакот моментално заробен меѓу автомобил и скутер

– Белата кола во десниот горен агол која оди во погрешен правец
 
* Доколку имате послаба интернет конекција, кликнете pause и почекајте видеото да се лоадира, па потоа погледнете го.
- Реклама -