Бугарски медиум: Орце Камчев во одлична кондиција ужива на јахта во Варна

Илустрација: Јахта за изнајмување во пристаништето во Варна

Иако бугарските служби одбиваат да дадат коментар, освен што за „Слободна Европа“ велат дека го следат случајот со Орце Камчев во Северна Македонија, „Афера.бг“ е должна да ги информира тие специјални служби дека додека демек го следат случајот и во Северна Македонија „кипи“ аферата „Рекет“, Камчев во одлична кондиција ужива на јахта во пристаништето во Варна, пишува бугарскиот портал.

Од „Афера.бг“ порачуваат и дека би било добро на бугарските специјални служби да им текне да проверат чија е јахтата – дали на Камчев лично, или на неговата фирма „Орка холдинг“, како и дали Морската администрација знае за укотвувањето.

 

Извор

- Реклама -