Таг: Камчев на јахта

Бугарски медиум: Орце Камчев во одлична кондиција ужива на јахта во...

0
Иако бугарските служби одбиваат да дадат коментар, освен што за „Слободна Европа“ велат дека го следат случајот со Орце Камчев во Северна Македонија, „Афера.бг“...