Вицотека: Компјутерско-алкохоличарски речник

WINS – Вино има, наточи на ситеDVD – Дај Вино Друже

GPS – Горско Пиво за Сите

NET – Нека Етанол Тече

WWW – Водка Води кон Вандализам

3D – 3 Домашни

GPRS – Големо Пиво и Ракија Сместа!

USB – Уживај во Стрејт Бурбон

PDF – Пиеме До Фајронт

MP3 – Мали Пива 3

JPG – Јагодинско Пиво Големо

WIN XP – Водка Исклучиво на ЕКС Пијам

Прочитајте и:  Како едно погрешно ажурирање ги сруши компјутерите низ светот?
- Реклама -