Таг: ChatGPT-4o

Скарлет Јохансон обвинува дека OpenAI го копирала нејзиниот глас без дозвола

0
Американската глумица Скарлет Јохансон ја обвини фирмата „Опен-АИ“ (OpenAI) дека го копирала нејзиниот глас за еден од гласовните асистенти на „Чет-ГПТ“ (ChatGPT) а не...

„Чет-ГПТ 4о“ со најбрз превод досега

0
Новата верзија „Чет-ГПТ 4о“ е достапна за јавноста од пред неколку дена, па можеби брзината на преводот „во реално време“ е една од највпечатливите...

ChatGPT-4о на сцена: Побрз, подобар, „позборлест“ и „пофлертувачки“ од GPT-4 (ВИДЕО)

0
Компанијата „Опен-АИ“ ја претстави најновата надградба на својата технологија на којашто се заснова чет-ботот со вештачка интелигенција, „Чет-ГПТ“. Новата технологија се нарекува „ГПТ-4о“ и ќе...