Најдобрите лажни насловни

naslovna1Во нашата Галерија ги додадовме делата на учесниците во конкурсот за најдобра лажна насловна страница на списание.

Во нашата Галерија ги додадовме делата на учесниците во конкурсот за најдобра лажна насловна страница на списание.

 

opr052yu

 

Некои од нив се прилично смешни и мошне оригинални, изработени од вистински Фотошоп мајстори.

Лажните насловни може да ги погледнете тука.

- Реклама -