На спектакуларен настан, „Тиквеш“ ги претстави вината од брендот „Луда Мара“

Со мотото „Гледај го светот во очи“,

The post На спектакуларен настан, „Тиквеш“ ги претстави вината од брендот „Луда Мара“ appeared first on zoom.mk.
Извор