Два клучни датума во јуни: Подгответе се за љубовта на вашиот живот

Ова се најдобрите датуми во јуни 2024 година според хороскопот:
9 јуни 2024 година
На овој ден, Марс, планетата на акцијата, се преселува во хороскопскиот знак Бик, со кој владее Венера, планетата на љубовта. Марс и Венера се едни од главните планети на полето на личните односи. На овој ден треба да присуствувате на час по танц, да одите во теретана или да прошетате бидејќи има одлична можност да ја запознаете личноста за која сте предодредени.
Слушајте ги вашите размислувања за време на состанокот – дали се чувствувате сигурни во партнерот, можете ли да замислите заедничка иднина? Ако одговорот е да, можете да бидете сигурни дека оваа личност е вашата судбина! Дополнително, на 9 јуни 2024 година ќе имаме триго помеѓу Месечината во Рак и Сатурн во Риби, што може да донесе важни семејни дискусии и одлуки за недвижнини. На пример, вие и вашиот партнер може да одлучите да живеете заедно.
22 јуни 2024 година
Периодот на полна месечина е секогаш енергетски различен од другите фази на Месечината. Во овој момент, Месечината се чини дека ги слуша сите наши мисли! Овој ден полната месечина ќе биде во Јарец. Месечината навистина не сака да биде во рационален и приземен Јарец. Нејзините ограничувања не ѝ даваат простор на Месечината, чија енергија тече како вода. Сепак, ова енергично дуо заедно создаваат одлична можност за исполнување на сите желби, особено оние поврзани со кариерата.
Јарецот нема да толерира релаксација. Сфатете ги сериозно вашите планови за кариера, а потоа ќе ја добиете долгоочекуваната промоција или понудата од вашите соништа! И запомнете дека енергијата на полна месечина не трае еден ден, туку неколку дена пред полна месечина и неколку дена потоа. Да забележиме и дека летната краткоденица ќе се случи на 21 јуни 2024 година, еден од најважните денови во годината, кога силите на доброто влегуваат во нивната најмоќна состојба. Тоа што го имате на ум побрзо ќе се оствари.

Извор