(Видео) Нова верзија на 360°: Дали Грција штотуку изрече „вето“?

Погледнете го новото магазинско издание на емисијата „360 Степени“ емитувано на 16 мај 2024 година. на мрт 1

во овој број:

– По неупотребата на уставното име на претседателката Гордана Силјановска-Давкова за време на заклетвата и изјавата на Христијан Микоски дека ќе го примени истиот пристап – дали Грција само кажа „вето“?

– Дали изборниот исход ќе промени нешто во односите на СР Германија кон Северна Македонија – Интервју со амбасадорката Петра Дрекслер;

-Каков е ставот на граѓаните за тоа дека во идната влада ќе влезе „Влен“, а не ДУИ – теренска приказна од Скопје, Тетово и Кумановски;

– Двојно е зголемен бројот на апарати за магнетна резонанца во земјава, но тестовите се на исто ниво – Која е причината;

– Нова „саботажа“.

Извор