„Ударничка Саботажа“ – 360 степени

Проследете ја „Ударничка Саботажа“, емитувана на 23 мај 2024 година (четврток) на МРТ1 во емисијата „360 степени“

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

- Реклама -