Таг: Стив Бушеми

Стив Бушеми нападнат со тупаница во центарот на Менхетен

0
Американскиот глумец Стив Бушеми се наоѓа во болница во Њујорк откако бил нападнат од непознат маж во центарот на њујоршката општина Менхетен. Глумецот се...

Дали го препознавате? Некогаш беше згоден пожарникар, а денес е успешен...

0
Талентираниот актер кои има одлични улоги во големи филмски хитови, некогаш бил заводник со руса коса. На 24-годишна возраст работел како пожарникар во Њујорк, а...

Славни личности со очите на Стив Бушеми

0
Замислете како ќе беше доколку сите на светот имаа исти очи - и тоа не кои било очи, туку оние од Стив Бушеми. Сега...