Таг: Крива Паланка

Изложба на скулптури и макети во Крива Паланка

0
Изложбата на скулптури и макети на уметниците Анета Стојчевска и Елизабета Тошевска, насловена како „Нова перспектива /Трансформер продукција” , ќе биде отворена  во  НУ...

Анкета: СДСМ сигурно победува во Крива Паланка, 69% се задоволни од...

0
Според резултатите од најновата анкета спроведена од агенцијата за испитување на јавно мислење - „Рејтинг“, на локалните избори СДСМ сигурно ќе однесе победа во...

Во случај на пожар – најди го клучот!

0
Оваа тренинг вежба за снаодливоста на луѓето е поставена во општинската зграда во Крива Паланка. Доколку некогаш дојде до пожар, сите ќе го бараат...