Таг: фајлови

Сопствениците на iPhone пријавуваат враќање на избришани фајлови по iOS ажурирањето

0
Некои сопственици на iPhone известуваат дека по ажурирањето на нивните телефони на iOS 17.5, избришаните фотографии, вклучително и прилично стари фајлови, повторно се појавуваат...

Како Apple ти краде музика

0
„Софтверот функционира како што е замислен“, рече Амбер. „Чекај“, прашав, „сакаш да ми кажеш дека е дизајниран да ми ги избрише личните фајлови од мојот...

Како најлесно да пренесете фајлови од PC на iPhone

0
My Drive е одлична апликација која значително ќе ви го олесни начинот на кој ги пренесувате фајловите и содржините од компјутер на вашиот iPhone....

Супер таен форензички софтвер достапен за јавноста

0
Признајте дека барем еднаш во животот сте фантазирале дека сте на местото на форензичарите од CSI сериите кои користат супер јака технологија за да...

Ninite: Едноставно инсталирање на повеќе апликации одеднаш

0
Првите неколку пати кога го реинсталиравте оперативниот систем, најверојатно повеќе звучеше како авантура, нешто интересно, тест за вашите компјутерски способности. Меѓутоа со време, веќе...

Filedropper:Бесплатно хостирање на фајлови до 5GB

0
Во последно време, потребата за простор онлајн стана огромна. Фајловите станаа поголеми, има повеќе работи што треба да се даунлодираат итн. Ако вашите...

Skype вирус инфо и како да го заштитите компјутерот

0
Деновиве на Skype кружи вирус/тројанец кој прво ви праќа линк од фотографија, по што пренасочува на друг линк и презема .scr фајл за да...

Македонски Еротски Приказни Vol.2

0
По првата серија еротски приказни од Џумерко, еве уште 12 нови аудио фајлови од народното еротско творештво. Ве молиме слушнете ја авторската порака(Legal Notice)...

Zamzar: Лесно онлајн конвертирање на фајлови

0
Дали некогаш сте посакале да конвертирате фајл, но без да инсталирате одреден софтвер на вашиот компјутер? Zamzar е решението за сите ваши маки со...

Конвертор за сите врсти на фајлови

0
Media Convert e веб-страница каде бесплатно и без регистрација може да конвертирате разновидни видови на фајлови преку вашиот омилен интернет пребарувач. Одберете ги влезниот...