Таг: Ерик Клептон

Гитара на Ерик Клептон оди на аукција, почетна цена: 300.000 до...

0
Стара гитара, со којашто британскиот музичар Ерик Клептон ја компонирал својата позната балада „Wonderful Tonight“, ќе биде понудена на наддавање во јуни. Легендарниот гитарист го...

Да не била оваа жена, светот би останал без два големи...

0
Пети Бојд, модел и фотограф била во брак со дури две музички легенди на 20-тиот век. Двајцата им служела како инспирација, па два големи...