Таг: берген

Берген – најврнежливиот град во Европа

0
Интернет-пребарувачот за изнајмување сместувачки капацитети, „Холид“, користејќи ги податоците од апликацијата „Ворлд ведер онлајн“, ги анализираше најврнежливите градови во Европа. Така, вториот по големина град...

Берген, бајковит град во Норвешка кој вреди да се доживее

0
Доколку некогаш имате прилика да ја посетите Норвешка, никако не смеете да испуштите да го посетите Берген. Самиот факт што овој град е опкружен со...