Street Fight на школо

fightsinschool3ppДечкиве си нацртале healthmeter и анимации на таблата за да биде пореално. Би било уште поубедливо ако носеа костими.


 
Дечкиве си нацртале healthmeter и анимации на таблата за да биде пореално. Би било уште поубедливо ако носеа костими.
 
fightsinschool3
 
fightsinschool4

 
 
- Реклама -