Што ако интернетот беше реално место? (видео)

chappelle_intСте се запрашале ли што би се случило ако интернетот би бил вистинско
реално место каде би можеле да купувате mp3 песни, да разгледувате
слики, видеа или пак да зборувате со пријателите од chat-от?

Сте се запрашале ли што би се случило ако интернетот би бил вистинско
реално место каде би можеле да купувате mp3 песни, да разгледувате
слики, видеа или пак да зборувате со пријателите од chat-от?

Како би изледала тогаш сета онаа непосакувана spam пошта?

Најдобриот светски комедијант Dave Chappelle, кој ги надмина и Симпсоновите со продажбата на преку 2 мил. ДВД-ња од сезона, ни го илустрира тоа на најинтересен можен начин.

Многу оригинално и смешно пред се!

Кликнете на сликата за да го преземете клипот
chappelle_int

- Реклама -