“Рок Симфонија”на Камерениот Оркестар на Битoла на плоштадот во Гевгелија

По повод одбележувањето на Europe Day 2024

Прочитајте и:  Летна школа: „Oбмислување на современиот звучен пејзаж: експериментални практики во визуелниот контекст“
- Реклама -