ReTРН time – со Дениз Абдула и Игор Трпчески – Трпче

Трпче е еден од најактивните и најискусните актери од прилепскиот театар Војдан Чернодрински.

За себе вели дека е еден од актерите кој повеќе се гледа во малите улоги, но неговото искуство и талент кажува дека не за џабе е двигателот и носачот на овој театар.

Повеќе од 30 годишното искуство во професијата која ја работи не натера да го седнеме на жешката клупа на Ретрн тиме и да ги побараме брзите одговори.

Погледнете го ова прилепско издание на ре трн тиме со еден од нај урбаните ликови во овој Град.

Прочитајте и:  „Генеза на хроничната мистерија“ во Домот на Клутурата во Прилеп
- Реклама -