IQ тест за плавуши

iq_for_blondesprУметникот кој го нацртал овој цртеж умно изоставил дел од неговата слика. Дали можете да погодите кое е животното од некомлетниот цртеж?

Уметникот кој го нацртал овој
цртеж умно изоставил дел од неговата слика. Дали можете да погодите кое
е животното од некомлетниот цртеж?
 
iq_4_blondes

- Реклама -