Губејќи те (видео)

terryДо вчера мислевме дека само на БТР и Шутел може да погледнеме видео спотови
од ваков тип. Aмериканската музичка индустрија со овој
спот ни го тврди спротивното и ја открива својата темна страна.

 

terry

До вчера мислевме дека само на БТР и Шутел може да погледнеме видео спотови
од ваков тип. Aмериканската музичка индустрија со овој
спот ни го тврди спротивното и ја открива својата темна страна.

Нема да речеме дека бил на MTV, но веројатно милиони луѓе го погледнале ширум Америка. Како се чувствувале потоа, незнаеме.

Знаеме само како ние се чувствуваме. Тешко ни е!!!:))

Романтичната видео приказна со шармантната Јан Тери можете да ја погледнете тука.

 

- Реклама -