Е-картички за специјални луѓе

fuckyou_card_smНаидовме на прилично интересни е-разгледници со уникатна содржина. Темите варираат, но мислиме дека може да се најде за секого по нешто. Ако „славеникот“ е лесно навредлива личност, внимавајте да не повредите некого. Прати E-Card

- Реклама -