Денес ги собира во една торба

Беа огромни, денес ги собира во една торба, а во иднина ќе ги носиме во џеб.

к

Историска фотографија, која потсетува како изгледаа компјутерите во 50-те години.

Како ли ќе изгледаат за 60 години?

Прочитајте и:  Како едно погрешно ажурирање ги сруши компјутерите низ светот?
- Реклама -