Throttle/Brake – епизода 5: Најдобрите концепт автомобили на сите времиња – втор дел

0
Во првиот дел на најдобрите концепт автомобили, видовте како производителите и дизајнерите полека ја формираат сликата за како би требало да изгледаат автомобилите, во...

Throttle/Brake – епизода 4: Најдобрите концепт автомобили – прв дел

0
На сите ни е јасно дека автомобилските компании, одвреме-навреме сакаат да експериментираат, да воведат новини, да пробаат некоја нова технологија, со што би направиле...

Throttle/Brake – епизода 3, 10-те најбрзи автомобили на денешницата

0
Секогаш кога зборуваме на тема автомобили и нивните перформанси, генерално, без разлика дали станува збор за лаици или ентузијасти, акцентот, секогаш се става на...

Throttle/Brake – епизода 2 Head to Head!

0
Mclaren F1 v Mclaren P1. Две букви и дваесет години разлика. Овој текст го посветувам на автомобилот на векот, на автомобилот, возен и скршен од страна...

Throttle/Brake – епизода X Автомобилскиот свет по Женева – втор дел

0
Повеќе е од јасно е дека главната ѕвезда во Женева беше Buggatti Chiron, но овогодинешниот саем ни понуди уште нешто, што мислам дека вобпериодот што...

Throttle.Brake – епизода X – Автомобилскиот свет по Женева – I дел

0
Поминаа и долго очекуваните премиери во Женева. Да бидам искрен, саем за паметење, настан кој испишува историја. Премиерно представени неколку уникатни автомобили, меѓутоа најголема...

Throttle.Brake – екстра епизода – Саем за автомобили во Женева

0
Саем за автомобили во Женева 2016 Во светот секоја година се одржуваат повеќе престижни саеми за автомобили, но само еден е во Женева. Кремот на автомобилската индустрија...

Throttle.Brake со Брацо Моралиќ Епизода I „Свето тројство“

0
Ferrari LaFerrari, Mclaren P1 и Porsche 918 Spyder На почетокот на 2016 година, ќе се навратам на 2015 и автомобилите што ја обележаа. Тоа се...

Наскоро на 365 – Throttle.Brake со Моралиќ Брацо

0
Брацо е роден пред околу 30 години во Скопје, Дебар Маало. Пред некои си година и пол - две се пресели во Катар каде...