„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ПИСМА ДО ДОМА (IV Поглавје)

0
“Костадинка ме примети и сé уште во slow motion, почна да ми се окезува со разлигавена и крајно безобразна насмевка на која како да...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ДОСЕЛЕНИЧКАТА ДРЖАВА (III Поглавје)

0
“Беки беше разведена од богат адвокат од Тулса кој ја развел зошто во тоа време не можела да одолее на водоводџии, односно на Мајк...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ СОНЧЕВАТА ДРЖАВА (II Поглавје)

0
“„Шо е сат време - пет минути работа“ е античкото охридско разбирање за теоријата на релативноста, чија длабока суштина ме просветли кога четири саата...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ЗЛАТНАТА ДРЖАВА (I Поглавје)

0
“...и денеска човек со право прво би помислил на висока исончана плавуша која ме пречекува во танга бикини и која само делумно го крие...