Borat – Hunting the Jew (видео)

boraatjewОваа епизода од втората сезона на контроверзното Da Ali G Show беше повлечена од прикажување во Америка поради нејзината содржина. Случката се одвива во еден ловечки резерват и се оди според замислите на Саша Барон Коен, се додека сопственикот не почне да ги искажува своите бизарни анти-семитски идеи. Да не откриваме повеќе, комплетното видео може да го преземете и погледнете тука(4,8MB).

- Реклама -