Банџо дуел

duel.jpg.150.150Не го разбрав баш, може ли да го видам пак? Тоа беше тотално бесцелно, може пак? Флеш анимација за музичките авантури на еден пингвин и една верверичка.

Не го разбрав баш, може ли да го видам пак?

Тоа беше тотално
бесцелно, може пак?

Флеш анимација за музичките авантури на еден
пингвин и една верверичка.

 

 

 

 

Ви се допаѓаат пингвини? Сакате да посвоите еден? Клик тука 

- Реклама -