(Видео) Нова верзија на 360°: „Wreddy“ пука од радост – Ларс за MP Plus

Погледнете го новото магазинско издание на емисијата „360 Степени“ емитувано на 23 мај 2024 година. на мрт 1

Во ова издание носиме:

– Албин Курти на пушки, тапани и торта – како Ларс избра плус пратеник за коалицијата „Вреди“ и славеше;

– Завршија преговорите меѓу ВМРО-ДПМНЕ и „Вреди“ за распределба на функциите во првиот владин ешалон – Владата наместо 16 ќе има 19 министерства, Африм Гаши ќе биде претседател на собранието;

– Истражувавме и откривме – 30 општини од вкупно 80 општини се без овластен градежен инспектор; Се објавуваат огласи, но никој не се јавува;

– Дивоградбата на Пластихарска, за која се ветуваше уривање и кривично гонење, ги отвори вратите за клиентите; Направивме и набавки, но не ја добивме финансиската сметка дури и откако побаравме;

-„нормален викенд“ Шара да стане и да исчисти;

– Нова „саботажа“.

Извор