Таг: свински желатин

Вакцините против Ковид содржат свински желатин, смеат ли муслиманите да се...

0
Додека светот се радува на вакцините и новата надеж дека наскоро ќе може да здивне од пандемијата, одредени верски заедници реагираат околу достапните вакцини...