Таг: стрип трип

Конкурс за стрип корица на меѓународниот фестивал Стрип Трип

0
Организаторите и стрип фанатиците од Стрип книжарница Бункер ги објавуваат наградите за првиот конкурс на меѓународниот фестивал Стрип Трип. Првата награда е парична од...