Таг: сезона на филмски класици

Кинотека во рамки на проектот Сезона на филмски класици ќе го...

0
Кинотека соопшти дека оваа година ќе го реставира филмот МИС СТОН на Жика Митровиќ, во рамки на проектот „Сезона на филмски класици“ кој е...