Таг: самит Македонија2025

САМИТ НА МАКЕДОНИЈА2025: Неопходен е консензус на патот до просперитет и...

0
Со учество на 50 говорници во 12 панел-сесии и присуство на над 500 претставници од домашни, регионални и компании од дијаспората, експерти и лидери,...

Заврши Самитот Македонија 2025 – градење на партнерства и соработка во...

0
Трансформација на компаниите во дигиталната ера, управување со перформансите и повторен развој, градење на флексибилни бизниси, вештачка интелигенција, моќта на комуникацијата, беа дел од...

Самит Македонија 2025: Просперитетна економија преку стратешко лидерство, зајакната соработка и...

0
Скопје, 26.04.2023 - Зајакната соработка и силно приватно – јавно партнерство во насока на градење на просперитетни економии преку дигитализација, стратешко лидерство и успешна...

ЗАПОЧНУВА САМИТОТ НА МАКЕДОНИЈА 2025 – ВО ФОКУСОТ ПОТЕНЦИЈАЛИТЕ ЗА ОПШТЕСТВЕНА...

0
Скопје, 25.04.2023 – Создавање на просперитетни економии, преку поголема употреба на дигиталните алатки и стратешко лидерство е главна тема на годинешното дводневно издание на...

САМИТ НА МАКЕДОНИЈА 2025 – ПРОСПЕРИТЕТНИ ЕКОНОМИИ ПРЕКУ ОПШТЕСТВЕНА ТРАНСФОРМАЦИЈА, ДИГИТАЛИЗАЦИЈА...

0
Дигитална трансформација, зајакнување на претприемничките капацитети, иновации во функција на поголема конкурентност, холистички пристап преку примена на ESG (environment, society, governance) стандардите, се дел...

Над 400 гости од земјава и странство дел од годинешниот Самит...

0
Околу 430 гости од земјава и странство беа дел од годинешниот Самит Македонија 2025. Во рамките на самитот беа одржани 14 панели на значајни...

Самит Македонија2025: Компании, работна сила и администрација на иднината преку иновации...

0
Скопје, 06.05.2022 – Иднината на компаниите, работната сила и администрацијата низ иновациите и дигиталната трансформација е главна тема на годинешниот Самит на Македонија 2025,...