Таг: odesefilmfestival

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ во официјална селекција на филмскиoт фестивал...

0
Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“, кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот, влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во...