Таг: Македонија2025

САМИТ НА МАКЕДОНИЈА2025: Неопходен е консензус на патот до просперитет и...

0
Со учество на 50 говорници во 12 панел-сесии и присуство на над 500 претставници од домашни, регионални и компании од дијаспората, експерти и лидери,...

Македонија2025 предлага план за забрзан економски раст и нуди поддршка за...

0
Подобрување на квалитетот на животот преку забрзување на економскиот раст е основната цел  на реформскиот план ВИЗИЈА ЗА ЗАБРЗАН РАСТ, што го предлага организацијата...

Македонија 2025 собра 1.3 милиони долари на гала вечера во Чикаго...

0
Над 400 гости, македонци од дијаспората, пријатели и поддржувачи на развојот на македонската демократија од Соединетите Американски Држави (САД) и Канада беа дел од...