Таг: КИЦ Тирана

Добрила и Дориан Дуо во Тирана

0
„Тиранчаните, сакаат да слушнат нешто што е ново и оригинално. Уметноста да има врска со земјата од каде што доаѓаат вашите артисти. Затоа многу...