Таг: Јовица Михајловски

„Кириличен поздрав“ со Јовица Михајловски според песната на Влатко Стефановски

0
Популарниот хит на Влатко Стефановски – „Кирилица“ доби нова визура преку интерпретацијата на нашиот Јовица Михајловски, специјално за настанот „Боцкаме на Кирилица“ кој се...

„Кириличен поздрав“ со Јовица Михаловски според песната на Влатко Стефановски

0
Популарниот хит на Влатко Стефановски – „Кирилица“ доби нова визура преку интерпретацијата на нашиот Јовица Михајловски, специјално за настанот „Боцкаме на Кирилица“ кој се...

Сочно и без влакна на јазик: Јовица Михајловски за патните трошоци...

0
Откако Макфакс објави дека за само шест месеци одредени пратеници повторно направиле патни трошоци од над 10 илјади евра, со своја реакција и во свој...