Таг: Global Engineer Girls (GEG)

14 македонски студентки по технички науки на првиот глобален состанок на...

0
Речиси 250 студентки по технички науки, од кои 14 од Северна Македонија, беа дел од првиот заеднички состанок што се одржа во Истанбул во...

Доделени 20 стипендии на студентки од техничките факултети преку иницијативата GEG...

0
Втора година по ред, Групацијата Лимак, преку иницијативата Global Engineer Girls (GEG) доделува 20 стипендии на девојки и млади жени кои студираат на електротехничките,...