Таг: фармација

Sanofi и OpenAI ќе соработуваат за развој на лекови користејќи вештачка...

0
Францускиот фармацевтски гигант Санофи (Sanofi) е подготвен да соработува со развивачот на технологија ОпенАИ (OpenAI) за да изгради софтвер за вештачка интелигенција за забрзан...