Таг: Europe Hause

Дина Јашари на „Мајска Сесија, дојди да се преслушаме“ организирана од...

0
На 22 мај на платото на УКИМ во 20:00 часот во склоп на манифестацијата „Мајска Сесија, дојди да се преслушаме“ организирана од Europe House,...