Таг: Даријан Сотировски

Даријан Сотировски побара Правобранителството да го штити државниот имот Градски стадион...

0
Даријан Сотировски, актуелен директор на Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи, кој е жител на Тетово, преку Фејсбук објави дека повел...

Поднесена претставка против Општина Тетово и градоначалникот Касами за дискриминација на...

0
Даријан Сотировски, актуелен директор на Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи, кој е жител на Тетово преку Фејсбук објави дека поднел...