Таг: али фети окјар

Изложбата „Али Фети Окјар – истомисленик и соработник на Ататурк“ во...

0
Во Чифте амам во Старата скопска чаршија отворена е изложбата под наслов „Али Фети Окјар – истомисленик и соработник на Ататурк“ што се организира...