Таг: Академија за судии и јавни обвинители

ДКСК покренува иницијатива за утврдување одговорност за директорката и Управниот одбор...

0
Антикорупциската комисија денеска информира дека покренува иницијатива до сите надлежни институции за утврдување на одговорност за директорката и Управниот одбор на Академијата за судии...

ДКСК повторно одлучи во корист на Силјановска – Давкова, АСЈО треба...

0
Државната комисија за спречување на корупцијата попладнево донесе одлука со која и предлага на Академијата за судии и јавни обвинители да ја стави во...

Академијата за судии и јавни обвинители поднесе тужба пред Управен суд...

0
Академијата за судии и јавни обвинители поднесе тужба пред Управен суд по одлуката на Државната комисија за спречување на корупцијата дека Академијата со конкурсот...

Советот на јавни обвинители ги предложи Абази и Рајевска за членови...

0
Советот на јавни обвинители на денешната шеесет и деветта седница ги предложи Ислам Абази и Фиданка Рајевска за двајца членови од редот на јавните...