Таг: Факултет за музичка уметност Скопје

Семинар на членовите на Сегед Тромбон Ансамблот од Унгарија

0
Во понеделник на 27 мај во 13:00 часотм, во малата сала на Факултетот за музичка уметност во Скопје, ќе се одржи интересен семинар на...