Таг: археолошки музеј

„Херојското доба на Хистрите“ – нова изложба во Археолошкиот музеј

0
Изложбата „Херојското доба на Хистрите“ се отвори вчера во Археолошкиот музеј во Скопје. Претходно, во 12 часот, беше одржано предавање на тема „Патувањето низ...